Алуминиева дограма и фасади

Алуминиева дограма с алуминиевите профили с марка „Altest”, които предлагат добро качество на много изгодна цена и богата гама от цветове в имитация на дърво или прахово боядисани по каталог RAL.

Алуминиевите профили са лек и твърд материал, който не подлежи на корозия и стареене затова е едно добро решение за вътрешни, външни врати и плъзгащи прегради с различен тип пълнежи от 4 до 20мм, като единични декоративни стъкла или стъклопакети, термопанели, ПДЧ, поликарбонат и др. Широко приложение има при изпълнение на входни врати, които ще се използват интензивно, като се монтират усилени панти, допълнителни подсилващи профили, автомати за бавно затваряне и брави с електрически насрещници.

Архитектурната облицовка с еталбонд допринася за модерната и престижна визия на административни и бизнес сгради,хотели и др. Материалът е подходящ за създаване на оригинални архитектурни решения и изграждане на облицовки на колони,преградни стени и цялостно външно облицоване на сгради. Имат дълготрайно цветно покритие в широка цветова гама. Алуминиевите панели са изградени от нетоксична полиетиленова сърцевина слепена между два алуминиеви листа,което ги прави изключително устойчиви на външни атмосверни влияния,като силен вятър и продължително влияние на ултравиолетовите лъчи и корозия.С добра звуко и термоизолация покриват съвременните изисквания за пожаробезопастност.

Фасади от стъкло

При изработката на фасадите се използват различни профилни системи,способни да решат сложни архитектурно-дизайнерски решения.

Комбинацията от алуминий и стъкло или така наречената окачена фасада,като алтернатива на стандартните стени на сградите дават възможност за комбинация с различни профилни системи пвц или алуминий за врати и прозорци.

А за една цялостна визия на стъклена повърхност се предлага структурна фасада,която се отличава с начина на глобяването на своите елементи,които се слепват плътно един до друк ,като единствен разделител се явяват уплътнителните/силиконови/фуги.