Ковано желязо

Желязото под различни форми е бил един от най-използваните метали векове наред. Използването на ковано желязо в интериорно и екстериорно декориране е било познато още от далечни времена, като и до ден днешен не е изгубило обаятелното си въздействие.

Изключително голямото разнообразие от дизайни и стилове осигурява уникалност на всяко изделие, те имат зашеметяващ външен вид, увеличават стойността на Вашата собственост и са визитка на Вашия вкус и Вашия имот.

Кованото желязо се използва в много широк спектър приложения и продукти, като основен или допълнителен елемент. Предлагаме Ви индивидуални решения за дворни врати и портали,огради,парапети, решетки,навеси,бесетки и мебели, които ще бъдат съобразени с Вашите нужди, вкусове и очаквания.

Нашите изделия от ковано желязо се създават с идеята да бъдат уникални и естетически издържани, практични и устойчиви на всякакви метеорологични условия. Ако имате добра идея или желаете да Ви предложим уникален дизайн не се колебайте да се свържете с нас.