Навеси и козирки

Фирмата е с дългогодишен опит в изработката, доставката и монтаж на конструкции от стоманени профили и поликарбонат.

Осигуряват  добра защита от вредните ултра виолетови лъчи, от дъжд, сняг и градушка.

Подходящи са за всички видове тераси, балкони и входове  за административни, обществени и еднофамилни сгради.

Изделията се изработват с поцинковани профили от висококачествена стомана. При необходимост от изработка на изделията от непоцинковани профили същите се подлагат на допълнителна обработка,като студено или горещо поцинковане за да бъдат предпазени от корозия. Всяка заварка по изделието се обработва с „ZINGA”,а за още по-високо качество на крайния продукт върху изделията се полага прахово покритие в широката гама от цветове по каталог RAL.

Навесите се покриват с поликарбонат с различна дебелина, структура и цвят.

Поликарбоната е от семейството на пластмасите и е изключително здрав полимер, който дава възможност при производството на структурни плоскости да бъде запазена относителната здравина на плоскостите, но за сметка на по-ниското тегло.

Каналчестия полекарбонат има светопропускливост- 89% Образуването на клетки между двете стени задържа въздуха, водещо до повишаване на топло-изолационните характеристики на плоскостите спрямо монолитните такива.

Каналчестите поликарбонатни плоскости са в пъти по леки от плътните поликарбонатни плоскости, но запазват относителната си здравина,което дава възможност за монтарането им без нуждата от специални средства за повдигането и преместването им поради ниското тегло на плоскостта.

Плоскостите подлежат на студено огъване, което дава възможност да бъдат изработени изделия с различни архитектурни решения.

Поликарбоната притежава устойчивост на удар, широк температурен диапазон от -40 до +110/120градуса по целзий.

Плътните поликарбонатни плоскости притежават висока прозрачност (светопропускливостта е над 90%)и несравнимо висока степен на удароустойчивост (200-300 пъти по-висока от тази на стъклото).Притежават повишена абразивна устойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, понижена горимост в сравнине с другите пластмаси. Поликарбоната е с специална обработка за UV защита.Плоскостите притежават всички сертификати за устойчивост на атмосферни въздействия с 10 годишна гаранция от производителя.