Щори и охранителни ролетки

Вътрешните щори

Хоризонтални щори – универсални и практични,изработени от алуминиеви ламели в над 30цвята .Регулират достъпът на светлина,монтарат се на вряко крило с възможности за фиксиране,като при двукатна дървена дограма могат да са монтарат и между стъклата.Лесни за управление те са подходящи за жилищни, производствени помещения и офиси.

Вертикални щори – изработват се от висококачествени,антистатични платове в различни цветове и десени,като различната плътност на плата има различна степен на пропускане и абсорбиране на светлината. Те успешно заместват завесите в дома и офиса,като придават елегантност на помещенията.

Роло щори – покриват плътно прозореца предпазвайки ни от любопитните погледи, предпазват от вредните UVлъчи и осигуряват максимален комфорт,като осигуряват надеждна слънцезащита и прохлада

Външни ролетни щори

  • с пвц ламели
  • изцяло от алуминиеви ламели с термоизолираща пяна

Предпазват дограмата от вредни влияния и са един добър начен за намаляване на загубите на топлина през зимата. Външните щори допълнително шумо и топлоизолират и имат допълнителна охранителна функция за Вашият дом.

Алуминиевите щори могат да бъдат изпълнени в различни цветове дървесни имитации и по каталог RAL.

Дългогодишен опит в монтажа на гаражни врати,охранителни ролетки и автоматизацията за тях.

* Ролетните гаражни врати са произведени от алуминиеви ламели Н77х L19мм с полиулретанов пълнеж и са с високи шумо и топлизолиращи показатели.

Отварят се тихо и лесно и заемат минимално вътрешно и външно пространство.Задвижват се посредством двигател,управляван от бутон,система за централно управление или дистанционно.Съществуват възможности за аварийно отвваряне UPS,манивела или жило.Основните цветове са бял,кафяв,сив,зл.дъб,орех и махагон,като съществуват възможностти и за други разцветки.

* Охранителните ролетки предпазват магазини ,офиси и частни домове от звломни действия.Могат да бъдат изпълнени с плътни ламели от поцинкована ламарина,оплетка от плътни поцинковани стоманени пръти с дебелина Ф8мм или с ламели с дребна и елипсовидна перфорация.Моделите се предлагат обработени с електростатично покритие.

Екипа на фирмата предлага на своите клиенти професионално и коректно обслужване. Съветите давани от екипа  винаги са съобразени с   желанията на клиента, възможностите на производителя ,както  и с характеристиките на конкретният обект. Фирмата предлага гаранционно и следгаранционно обслужване.