Бързи врати

Доставка и монтаж на така наречените”БЪРЗИ ВРАТИ”, изработени от метална конструкция и висококачествен PVC материал с възможност за избор на цвят и пълна автоматизация,подходящи за индустриални, складови помещения, селскостопански сгради и др.

  • Модел навиваща се бърза врата за вътрешни и външни отвори с преградно пано с вградена прозрачна част за визуален контакт,скорост на отваряне – 1,5м/с, аварийно ръчно задвижване, сензорно засичане на движение, индуктивни примки и дистанционно управление.
  • Модел навиваща се бърза врата за вътрешни и външни отвори,като за вътрешни отвори размерите могат да бъдат до 5м.широчина и 5м. височина, а за външни отвори до 3,5м. широчина и 3,5м височина, натоварване от напор на вятър със скорост до 80км/ч, подходящи за помещения със засилен трафик на преминаване на хора, мотокари, палетни колички и др.
  • Модел надипляща се бърза врата – задвижване с индустриален моноредуктор, скорост на движение 0,7м/с, аварийно задвижване, с метална конструкция и пвц преградно пано с прозрачна част за визуален контакт,цвят по избор. Автоматизация със сензорно засичане на движение, индуктивни примки и дистанционно управление.