PVC дограми

Предлагаме изработка и монтаж на висок клас дограма от немския профил Thyssen INOUTIC Arcade – 5 камерен с широчина на профила от 71 мм.

Съчетаващ качество и модерен дизайн в допълнение със стъклопакет от 24 и 32мм достига отлична топлопроводимост Uf =1.3W/m2K и шумоизолация до 40 dB.

А за още по-голяма ефективност при пестенето на енергия в един модерен дом предлагаме и дограма от 6камерния профил ЕFORTE с широчина на профила от 84мм и с максимална възможна широчина на стъклопакета от 36 мм.с отлична топлопроводимост до 0,95 W/m2K

Фирмата е в постоянно търсене на нови, по-добри решения, с които да улеснява клиента и да спестява средства на крайния потребител,затова предлагаме дограма и от профилните системи KMG на българската компания Алтест. Профилните системи KMG са израз на стил, качество, стабилност и изчистен дизайн,като 6 камерните профили за врати и прозорци от тази серия предлагат още по-добър дизайн, шумо и топло изолационни качества. Uw = 1,37 W / (m2 . K)

Освен с изключителните си топло изолационни качества профилите от серията „Prelude”60мм и „Prestige“ 70мм се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз, което като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради!

За добрата ефективност на прозореца допринася в голяма степен и обкова за това без компромис по отношение на качеството избрахме да работим и с немския,регулируем,противозломен обков SIEGENIA.